Saradnja

UKLJUČITE SE U NAŠ RAD

Inicijativa Digitalna Srbija je otvorena za saradnju sa kompanijama i organizacijama koje dele našu viziju i koje svojim kapacitetima značajno mogu da doprinesu ostvarenju ciljeva kojima težimo. Uključiti se u Inicijativu Digitalna Srbija znači omogućiti pristup mreži izuzetno uspešnih igrača okupljenih oko velikog i ambicioznog cilja – digitalne transformacije naše zemlje.

Otvoreni smo za razgovor sa kompanijama i organizacijama o različitim oblicima saradnje definisanim kroz status člana, partnera ili prijatelja naše organizacije.

Član

Ovo je najsveobuhvatniji oblik učešća u našem radu. Podrazumeva pružanje podrške u osmišljavanju i sprovođenju aktivnosti koje zajednički definišemo. Svi članovi ulažu svoju stručnost, iskustvo, resurse, posvećenost visokog menadžmenta i operativnih timova. Predstavnici članova su aktivni u svim sferama našeg delovanja.

Partner

Kompanije i organizacije koje raspolažu stručnim znanjima koja se tiču određenog segmenta našeg rada se najbolje pronalaze u ovom obliku saradnje. Pridruživanje našem timu znači razmenu iskustava, udruživanje snaga i pokretanje promena na koje ćemo svi biti ponosni. S druge strane, poznavanje jedne oblasti našeg delovanja koje partner donosi celoj organizaciji daje ogromnu snagu.

Prijatelj

Inicijativa Digitalna Srbija je otvorena i za saradnju na pojedinačnim aktivnostima koje čine važne korake u digitalnoj transformaciji našeg društva. Želimo da sarađujemo sa pojedincima, organizacijama i kompanijama koje vide prednost u pokretanju programa kroz koje ćemo zajedno moći da menjamo Srbiju.

Javite nam se

Ako u priči o Inicijativi Digitalna Srbija prepoznajete svoje i ciljeve svoje organizacije, javite nam se da bismo razgovarali o mogućoj saradnji.