Saradnja

UDRUŽUJEMO SNAGE

Inicijativa „Digitalna Srbija“ sarađuje sa kompanijama, organizacijama i pojedincima koji dele našu viziju i koji svojim kapacitetima značajno mogu da doprinesu ostvarenju ciljeva kojima težimo. Otvoreni smo za razgovor sa kompanijama i organizacijama o različitim oblicima saradnje, a kada utvrdimo da ima prostora za uključivanje u naše članstvo, vrlo rado ćemo im uputiti poziv da se pridruže našem neprofitnom udruženju.

Članovi

Članstvo u našoj organizaciji podrazumeva pružanje podrške u osmišljavanju i sprovođenju aktivnosti koje zajednički definišemo. Kroz naše radne grupe, svi članovi ulažu svoju stručnost, iskustvo, resurse, posvećenost visokog menadžmenta i operativnih timova.

Za razliku od pridruženih članova, naši punopravni članovi delegiraju svoje predstavnike koji imaju pravo glasa u Skupštini organizacije i mogućnost da budu birani u članove našeg Upravnog odbora. Punopravno članstvo podrazumeva plaćanje celokupnog iznosa godišnje članarine, dok pridruženi članovi plaćaju polovinu ovog iznosa.

Prijatelji

Inicijativa „Digitalna Srbija“ je otvorena i za saradnju sa pojedincima, organizacijama i kompanijama iz različitih delova digitalnog ekosistema koji nam, nezavisno od članstva, mogu pomoći da ostvarimo ciljeve zacrtane našim Manifestom.

Od prijatelja ne očekujemo finansijsku podršku u vidu članarine u našoj organizaciji, već aktivni doprinos našem radu i našim aktivnostima kroz znanje, iskustvo, stručnost i raspoložive kapacitete.

Želite da sarađujemo?

Ako u priči o Inicijativi „Digitalna Srbija“ prepoznajete svoje ciljeve i želite da zajednički radimo na digitalnoj transformaciji Srbije, javite nam se.

Ukoliko pokažete želju da vaša kompanija ili organizacija i formalno postane član našeg udruženja, imaćemo u vidu vaše interesovanje kada sledećeg puta budemo razmatrali pravac daljeg širenja i upućivali pozive za članstvo.