KO SMO MI?

Inicijativa „Digitalna Srbija“ je nevladina i neprofitna organizacija sa strateškim ciljem razvoja jake, globalno konkurentne digitalne ekonomije u Srbiji. Pored vodećih digitalnih igrača u zemlji koji su naši osnivači, danas okupljamo više od 30 organizacija i kompanija članova iz različitih sektora relevantnih za rast digitalnog ekosistema, uključujući tehnologiju, bankarstvo i finansije, telekomunikacije, konsalting, obrazovanje i istraživanje, zatim advokatske, medijske i farmaceutske kuće, kao i organizacije za podršku startapima. 

Naš cilj je stvaranje poslovnog okruženja koje je u službi digitalne ekonomije. Na putu ka tom cilju ulažemo u strateške programe u oblasti formalnog i neformalnog obrazovanja, razvoja startap ekosistema, pravno-regulatornog okvira, digitalne infrastrukture i javnog dijaloga o digitalnoj transformaciji.

Ako želiš da postaneš deo organizacije koja okuplja neke od najuspešnijih pojedinaca i kompanija u domaćem digitalnom ekosistemu, veruješ da je ideja o Srbiji kao jednoj od vodećih digitalnih ekonomija ostvariva i misliš da za tu ideju vredi uložiti trud, pozivamo te da pogledaš otvorene pozicije u nastavku. Svaki konkurs biće otvoren dok za tu poziciju ne dođemo do dogovora sa nekim od kandidata, a kontaktiraćemo samo one koji uđu u uži krug.

Otvorene pozicije

Trenutno nema otvorenih pozicija.