Miloš Spasić

Šta radi rukovodilac grupe?

piše: Miloš Spasić, Bosch

Kako izgleda jedan tvoj radni dan?

Radni dan podrazumeva koordinaciju timom i procesima, uz dosta sastanaka i generalno razgovora sa timom.

Kako izgleda okruženje u kom radiš?

Bosch radni prostor je open space, gde su oko mene koleginice i kolege iz mog tima, kao i iz timova čiji su nam procesi srodni i slični, jednostavno rečeno, „naša ekipa“, pa je po ceo dan veselo. Iako se mnogo radi, dan nam prođe u lepoj atmosferi.

Koja sredstva za rad koristiš?

Sredstva za rad su mi laptop i dva dodatna monitora od 24 inča, a sve to stoji na velikom radnom stolu. Ja sedim na udobnoj i kvalitetnoj kancelarijskoj/gaming stolici 🙂.

Koje softvere koristiš?

Od softvera svakodnevno koristim: Outlook, Excel, Powerpoint… Meni kao rukovodiocu grupe komunikacija je glavna preokupacija.

Kako izgledaju projekti na kojima radiš?

Moja grupa je zadužena i odgovorna za kreiranje i održavanje baze podataka vozila i pripadajuće opreme za evropsko i severnoameričko tržište i to je kontinuiran proces, nije projekat.

Šta najviše voliš na svom poslu?

Najviše volim rad sa svojom grupom, jer se uz rad dosta šalimo i ispričamo, tako da nam svaki radni dan prođe u prijatnoj i lepoj atmosferi, što je jako važno. Naravno da sam ponosan na to što učestvujem u uspehu ovakve kompanije i što su moje, a i odgovornosti mog tima world wide, ali mi je ipak najlepši rad sa „mojim“ ljudima 🙂.