Prijavi se za posetu digitalnoj kompaniji

Profesori, otvaramo vrata digitalnih kompanija!

Nebrojeno puta ste na času pokušali da oživite kako u praksi izgleda sve ono o čemu razgovarate u učionici? Pozivamo vas da sa svojim učenicima posetite kompanije koje neguju svet tehnologije i inovacija i svoje učenike inspirišete, motivišete i pokažete im koje su mogućnosti pred njima.

ŠTA VAS OČEKUJE?

Vaši učenici će imati priliku da se upoznaju sa tim kako izgleda rad na najnovijim tehnologijama i inovacijama koje oblikuju svet oko nas. Od analize podataka, preko razvoja softvera ili video-igara do veštačke inteligencije, ovo je prilika da se bliže upoznaju sa onim što dolazi.

Naši domaćini će organizovati prezentacije prilagođene uzrastu vaših učenika. Očekujte zabavno i angažovano iskustvo koje će podstaći njihovu radoznalost.

Učenici će imati priliku da razgovaraju sa stručnjacima iz digitalne industrije, postavljaju pitanja, saznaju o karijernim putevima i šta je sve potrebno da budu deo ovog dinamičnog sveta.

Poseta digitalnim kompanijama će pomoći učenicima da shvate kako se tehnologija primenjuje u stvarnom svetu. Ovo će im pomoći da razviju nove perspektive i ideje o tome kako mogu doprineti budućnosti.

PRIJAVITE SVOJE ODELJENJE

U kom mesecu želite da organizujemo posetu?

2023.
2024.

*prijavu za posete kompanijama mogu da popune samo profesori

*posete su namenjene učenicima srednjih škola

Do sada smo posetili: