Tatjana Ivošević

menadžer razvoja proizvoda, Inspira grupa

Oblast: informacione tehnologije

Tatjana se bavi razvojem proizvoda u Infostudu i na sajtu Startuj.com. , ali pored toga ima i karijeru profesora informatike u Gimnaziji „Svetozar Marković“, kao i asistenta na Visokoj tehničkoj školi u Subotici.  Kao jedno od važnih iskustava izdvaja to što je bila predsednik parlamenta na VTŠ-u, što je naučilo organizaciji, pokretačkoj energiji prema timu i samom razvoju projekata u ovoj ustanovi.

Sve to se lepo uklapa u njen trenutni posao, jer razvija sajt baš namenjen mladima i njihovom karijernom razvoju.

Završila je Medicinska školu, smer Farmaceutski tehničar a trenutno je na master studijama iz oblasti Informacionih tehnologija Visokoj tehničkoj školi u Subotici.

Volela bi da vas zainteresuje za Razvoj proizvoda, jer to zaista jeste posao koji je zabavan i zanimljiv i u kojem bi mogli da uživate.

 

Pitamo Tatjanu

Omiljeni predmet u srednjoj školi?

Matematika.

Ko ti je bio uzor u srednjoj školi?

Dok sam bila đak u srednjoj školi, neko ko je bio uzor i čemu sam težila, bila je da postanem kao moja sestra od tetke. Ona je starija od mene 10 godina i  uspela je da se podigne i napravi život za primer. Zbog toga sam na nju gledala uvek kao borca i kakva bih ja htela da budem kad porastem.

Koji savet bi danas dala 18-godišnjoj Tatjani?

Da budem smirena i da ne brinem. Da želim i da nikada ne prestanem da verujem u tu moć, jer se uz trud, rad i verovanje da mogu, stvari mogu namestiti i doći na ono kako smo zamislili. Da se ne bojim rizika i da probam novo, jer to zaista može biti put koji je ispravan.