Goran Stojanović

performans marketing menadžer, Nordeus

Oblast: marketing

Kada je priveo kraju školovanje u Četvrtoj beogradskuoj gimnaziji, Goran je rešio da upiše i završi smer menadžment na Fakultetu organizacionih nauka i da tokom studija bude aktivan član studentske organizacije AIESEC, u kojoj je proveo skoro pet godina na različitim pozicijama. Mešanje različitih aktivnosti i danas mu je dao svakodnevnice, pa mu se tako trenutna pozicija u Nordeusu svodi na kombinaciju analitike, kreativnosti, tehnologije i biznisa. Paralelno sa poslom, sa drugarima vodi i odevni brend koji su sami pokrenuli.

Ni mentorstvo mu nije strano. Poslednje mentorsko iskustvo koje je prošao bilo je sa timom srednjoškolaca iz Valjeva koji je želeo da razvije svoju startap ideju za takmičenje.

Kao i od ostalih naših mentora, i od Gorana možeš da očekuješ dostupnost, iskren pristup i otvorenost za razmenu ideja, razmišljanja i deljenje iskustava iz raznih oblasti. Ono što nam je Goran otkrio da možda nije kao kod svih ostalih mentora glasi: „Mogu da očekuju i po koju foru. Nekad dobru, ćešće lošu.” 😆

Pitamo Gorana

Omiljeni predmet u srednjoj školi?

Informatika zbog rada na kompu 😀.

Najbolji savet za karijeru koji si dobio i od koga?

Bolje uzeti jednu ulogu/oblast/posao i posvetiti se tome u potpunosti i najbolje što možeš, nego preuzeti više i rasplinuti se. — Petar Atanasovski, COO MVP Workshop-a

Koji savet bi danas dao 18-godišnjem Goranu?

Intenzivno ulaži u sebe — svoje znanje, zdravlje, iskustvo, ponašanje, razmišljanje i svoje odnose sa najbližima. To donosi najveću dobit.

Šta te je najviše iznenadilo kada si počeo da radiš?

Kako je u početku teško ostati budan i produktivan nakon ručka 🙂.